Dekorativne boje za zidove

Dekorativne boje za zidove

Dekorativno obrađeni zidovi čine da svaki životni ili poslovni prostor izgleda drugačije, luksuzno i glamurozno. Dovoljno je da jedan zid obradite dekorativnom tehnikom i podarite mu teksturu betona, prirodnog kamena ili drveta, kako biste u potpunosti transformisali izgled vašeg enterijera i učiniti ga elegantnim, sofisticiranim i otmenim.

Dekorativa obezbeđuje  dugotrajnost i postojanost ne samo u enterijeru, već i u eksterijeru zbog  vodoodbojne karakteristike završnog sloja. Vaši zidovi će ostati prelepo dekorisani u godinama koje dolaze, neoštećene zubom vremena.

Kako bismo dekoraciju zidova učinili jednostavnom i lako dostupnom, u ponudi imamo dve linije idejnih rešenja: proizvode za dekorativnu obradu i dekorativne boje za zidove sa više od 20 trendova i motiva koji dočaravaju moderan futuristički izgled ili vanvremensku prefinjenost rustikalnog ili vintage stila.

Dekorativu iz naše ponude karakteriše velika lepeza tekstura i nijansi boja, jednostavnost primene i brzo sušenje proizvoda, što vam omogućava da u tren oka dobijete glamurozni enterijer iz vaših snova.

Dekorativne tehnike

U okviru dekorativnih tehnika dostupan je širok spektar proizvoda, a koji ćete odabrati zavisi od efekta koji želite da postignete.

Ako vam se dopada svetlucavi izgled koji u svakodnevicu donosi dašak glamura i trenutno oživljava svaki prostor birajte Decor Crystal, Decor Delight ili Decor Desert.

Za otmenost i vanvremensku eleganciju prirodnog kamena ili mermera opredelite se za Decor Aurora, Egeo ili Spatolato.

Decor Travertino uspešno dočarava finoću pločica od prirodnog kamena, u kojem su vidljive blage neravnine, tačkice i reljefni uzorak. Zbog izuzetnog izgleda i svestrane primene, Travertino je jedna od najtraženijih dekorativnih tehnika iz naše ponude.

Toplinu drveta u enterijeru doneće tehnike Decor Versus i Acero, dok je Beton Look idealan saputnik svih enterijera uređenih u stilu industrijskog dizajna i drugih modernih prostora.

Dekorativne boje za zidove dočaraće i naglasiti efekat koji želite da postignete dekorativnom tehnikom. Boje sa efektom pustinjskog peska (Decor Desert), svetlucave boje (Decor Delight), boje koje kreiraju baršunastu teksturu (Decor Cashmere) ili pak otmeni antikni vintidž izgled (Decor Antique) u trenu će promeniti enterijer u kojem su primenjene.

Svaka dekorativna tehnika zahteva vreme, zbog višeslojnosti i same tehnologije izrade, pa će vam za neke trebati i do par dana, kako bi se svi nanešeni slojevi osušili, ali se trud višestruko isplati konačnim izgledom. Na našem YouTube kanalu možete videte način  izrade svake od naših dekorativnih tehnika  i tačna uputstva izrade . 

Glamur nikada nije bio dostupniji.

Korpa