Wellbeing boje za zidove

Wellbeing boje za zidove – zdrave boje za zidove

Wellbeing boje za zidove su poseban segment inovativnih boja za unutrašnje zidove kojie akcenat stavljaju na zdravlje i ekološku osvešćenost.

Svaka od Wellbeing boja poseduje specifične karakteristike koje ciljaju određene probleme u enterijeru i doprinose zdravijoj i funkcionalnijoj svakodnevici:

 

Uselite se odmah u stan ili poslovni prostor

Unošenjem novog nameštaja i opreme u stanove u novogradnji oslobađa se formaldehid, kancerogeni gas snažnog mirisa koji je izuzetno je opasan i štetan. Zbog toga se preporučuje često provjetravanje novoopremljenih prostorija.

Wellbeing silikatna unutrašnja boja, specijalno razvijena za apsorpciju ovog gasa, testirana po standardu ISO 16000-23, veže preko 80 μg formaldehida po kvadratnom metru u prvom mesecu nanošnja, stvarajući prijatnu klimu i zdravo okruženje za život i rad.

Boja JUPOL Clima Control koja će osloboditi vaš životni ili radni prostor kancerogenih isparenja se nanosi ujednačeno i lako, paropropusna je i pogodna za mokro čišćenje. JUPOL Clima Control je idealno rešenje ukoliko se stan ili kancelarija useljavaju odmah nakon unošenja nameštaja!

Nikad više hladan zid

 

Toplotna izolacija povećava energetsku efikasnost vašeg doma i ostvaruje značajne uštede, a toplotno izolaciona boja za unutrašnje zidove može značajno doprineti očuvanju toplote unutar vašeg doma.

Wellbeing linija rešava problem zidova koji se brzo hlade, snižavajući temperaturu čitavog doma. Boja iz Wellbeing linije, JUPOL Thermo, pogodna je za severno orijentisane stanove, prostorije bez izolacije ili prostorije u kojima se javljaju toplotni mostovi (potkrovlja).

Zid prebojen JUPOL Thermo bojom topao je na dodir i smanjuje mogućnost nastanka kondenzacije vlage i buđi. Jednostavno se nanosi. Pogodna je za mokro čiščenje.

 

Boje bez konzervansa pogodne za ljude sa alergijama

Procenjuje se da 30% svetske populacije pati od nekog oblika alergije, a preosetljivost na konzervanse je jedan od najčešćih.

Ako imate klasične simptome alergije, a ne možete da identifikujete uzrok, konzervansi bi mogli da budu “krivac” za vaš problem. Jedna od zvezda Wellbeing ponude je JUPOL Bio Silicate, silikatna boja za unutrašnje zidove koja rešava problem osetljivosti na konzervanse.

Boja ne sadrži biocide (konzervanse). Jednostavno i ujednačeno se nanosi i pogodna je za mokro čišćenje.

 

Okrečite i dezinfikujte vaše zidove

U prostorima u kojima je povećana vlažnost vazuha ili zidova veoma brzo dolazi do razvoja gljivica i buđi, što rezultira nezdravom sredinom za boravak i estetski neprivlačnim izgledom.

Boje na bazi gašenog kreča rešavaju problem povećane vlažnosti vazduha u svim prostorijama, naročito u objektima kulturne baštine. Zbog svog specifičnog sastava Wellbeing boja JUPOL Bio Apnena boja ima snažno antibakterijsko i fungicidalno delovanje, čime doprinosi kreiranju zdravih uslova za život i rad, a što je čini posebno pogodnom za upotrebu u objektima koji su bili poplavljeni ili kontaminirani na bilo koji drugi način.

Lako i jednostavno se nanosi i ostavlja predivan svež miris.

Nije pogodna za mokro čišćenje.

 

Ekologija na prvom mestu

Očuvanje životne sredine trebalo bi da bude primat svakome od nas, a za ekološki osvešćene korisnike idealan izbor je JUPOL Eco Premium boja koja zbog svog visoko ekološkog sastava nosi EcoLabel sertifikat.

Idealna je za sve prostorije u vašem domu ili poslovnom objektu, a naročito za one u kojima se dugo boravi, radi ili spava. Boja ima izuzetnu pokrivnu moć i nanosi se u jednom sloju, što skraćuje vreme bojenja zidova i vreme zadržavanja majstora u vašem stanu. Pogodna je za mokro čišćenje.

Korpa