O Nama

Za razliku od mnogih drugih prodavnica, eKolora je u potpunosti fokusirana na onlajn prodaju. To znači da imamo potpuno prilagođen pristup koji je dizajniran da pruži najbolje moguće iskustvo kupovine na internetu.

Naša Priča

Širok asortiman nestandardnih proizvoda

eKolora je specijalizovana onlajn prodavnica

posvećena prodaji boja i materijala za uređenje zidova. Naše poslovanje se u potpunosti odvija na internetu, što nam omogućava da se potpuno posvetimo ispunjavanju vaših potreba.

Za nas, eKolora je više od brenda

to je izraz našeg preduzetničkog entuzijazma. Iza ovog brenda stoji preduzetnička radnja Digod, koja je pokrenuta iz želje da razvijamo projekat koji će ljudima olakšati pronalaženje kvalitetnih proizvoda za sebe. Informacije o registraciji preduzetničke radnje Digod možete pronaći na našoj stranici „Kontakt“.

Znamo da traženje odgovarajućih proizvoda može biti izazovno

Mnogo puta smo nailazili na nerazumevanje prodavaca jer smo tražili nešto što „nema“ u prodavnici. Zbog toga smo rešili da vam približimo benefite nestandardnih proizvoda koji mogu da reše određene probleme.

Zašto odabrati eKoloru?

I ako smo novi na tržištu, verujemo da imamo mnogo toga da ponudimo. Posvećeni smo vama i vašim potrebama. Bilo da su vam potrebne kvalitetne boje koje zaslužuju svaku pažnju, ili jeftinije boje koje su vam pristupačnije, možemo vam pomoći da izaberete prave proizvode.

Naša ponuda obuhvata širok asortiman materijala za uređenje enterijera, koji se neprestano proširuje. Za razliku od ostalih onlajn prodavnica koje kombinuju onlajn poslovanje sa tradicionalnom prodajom u radnjama, mi smo potpuno fokusirani na onlajn poslovanje. Naš glavni cilj je rešavanje izazova vezanih za uređenje zidova, njihovo oplemenjivanje, kao i brza isporuka naručenih proizvoda.

Svi naši proizvodi isporučuju se direktno iz fabrike

što garantuje njihovo pravilno skladištenje. Možete biti sigurni da proizvod nije bio izložen suncu, kiši ili smrzavanju, te je zadržao sve karakteristike po kojima je dizajniran. Pored toga, svi naši proizvodi su garantovano u garantnom roku.

U svakom trenutku smo vam na raspolaganju za konsultacije

Verujemo da će naša posvećenost, stručnost i transparentno poslovanje učiniti vaše iskustvo sa eKolorom posebnim.

Zašto samo JUB-ovi proizvodi?

U početku, odlučili smo da sarađujemo isključivo sa kompanijom JUB, čiji proizvodi su poznati po svom izuzetnom kvalitetu i kojoj u potpunosti verujemo. Međutim, uvek smo otvoreni za nove prilike i saradnike koji dele našu viziju.

Ako vidite sebe kao deo naše priče, i vaši proizvodi nisu konkurentni trenutnom asortimanu, ne oklevajte da nas kontaktirate. Verujemo da u saradnji leži snaga, i da zajedno možemo da pronađemo put do zajedničkog uspeha.

Naša misija

Naša vizija je da eKolora postane prepoznatljiva po kvalitetu, pouzdanosti i izvanrednoj usluzi. Želimo da naši kupci shvate da izborom eKolore biraju brend koji je posvećen njima i njihovim potrebama.

U budućnosti, težimo ka stalnom rastu i inovacijama, kontinuiranom proširenju naše ponude i usavršavanju naših usluga, kako bismo zadržali korak s dinamičnim svetom online prodaje. Naš cilj nije samo da budemo prodavnica – želimo da budemo partner našim kupcima u stvaranju prostora u kojem će se osećati zadovoljni i inspirisani.

Moja vizija je da kreiram platformu koja će omogućiti svima da na najlakši mogući način pronađu i kupe adekvatne boje i materijale za svoj prostor. Verujem da svako zaslužuje da živi i radi u okruženju koje je estetski prijatno i funkcionalno, a naše proizvode biram sa ciljem da to omogućim.
Milorad.Janic
Milorad Janić
Founder, CEO

5 thoughts on “O nama”

 1. Naručio sam putem eKolora 3 x 15L, te 1 x 5L Plus boje. Boja je dostavljena tačno na vreme kako smo se dogovorili, plaćanje izvršeno pouzećem.
  Kupio sam kuću i bilo je potrebno privremeno higijensko krečenje jer planiram renoviranje kuće iduće godine.
  Kako sam išao po principu DIY, a nisam iskusan u području krečenja, g. Milorad mi je preporučio Jupol Plus boju u već navedenoj količini koja je bila sasvim dovoljna za moju kvadraturu zidova i plafona.
  Boja ima odličnu pokrivnost i vrlo je lagana za rad, a zidovi su ujednačeni. Prema tome, svaka preporuka za Ekoloru jer stručnosti ne nedostaje, a svi dogovori su ispoštovani.

 2. Najkorisnije su mi smernice koje stoje u tekstu za svaki proizvod.
  Tako sam sama mogla da okrecim deciju sobu, da tacno znam sta mi je potrebno i kojim se redom nanosi.
  Kad god nisam bila sigurna koliko se koji sloj susi, uvek sam mogla da vidim na sajtu.

 3. Rajko Vukovic

  Odlicno iskustvo!

  Milorad je veoma profesionalan i ljubazan preduzetnik.

  Izašao mi je u susret i kratkom roku pronašao rešenje za proizvod koji sam kupio.

  Sve preporuke!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa