Boje za zidove

Boje za zidove vašeg doma.

Osvrnite se oko sebe. Gde god da pogledate videćete boje: svetle, pastelne, neutralne, upečatljive, jake ili drečave, sjajne, svetlucave ili mat. Svet koji nas okružuje nezamisliv je bez boja, koje imaju veliki uticaj na naše raspoloženje, produktivnost i životnu energiju, zato je odabir pravih boja za prostor u kojem boravite i radite od krucijalnog značaja za prijatnu svakodnevicu.

Uloga boja u enterijeru

Odgovarajuće boje i završna obrada zidova mogu udahnuti život vašem domu, dok nedostatak boje, teksture ili dezena može učiniti da prostor deluje beživotno, turobno, prazno ili sterilno. Dok sam odabir nijanse utiče na osećanja i raspoloženja, završnica boje za zidove može prostoriji dati dubinu i dopuniti arhitekturalni i dizajnerski pečat vašeg doma.

Jedna od primarnih funkcija boje na zidovima je estetska, ali podjednako je važna i zaštitna. Vaši zidovi vremenom upijaju prašinu i grinje, a pripremne faze i samo bojenje zidova uklanjaju ove naslage i kreiraju čisto i zdravo životno okruženje. To je razlog zašto se krečenje preporučuje najmanje jednom u tri godine, a u prostorijama u kojima se često boravi poželjno je i češće.

Potražite na drugom mestu – nećete ih pronaći

U našoj bogatoj ponudi boja za vaš dom pronaći ćete sve što vam je potrebno da biste obojili svet koji vas okružuje – od pripremnih faza do finog dodira na kraju.

Ekolora asortiman uključuje raskošan spektar boja za unutrašnje i spoljne zidove (fasade), različitog sastava i cenovnog ranga. Pored najpopularnijih boja na tržištu nudimo i visoko kvalitetne manje zastupljene boje koje poseduju specifične karakteristike koje ciljaju određene probleme u enterijeru i doprinose zdravijoj i funkcionalnijoj svakodnevici.

Sve što vam je potrebno da bi vaš dom zablistao novim sjajem je na jednom mestu. Na vama je samo da otvorite naš katalog i opredelite se za željenu nijansu.

Odabrani proizvodi se isporučuju kurirskom službom u najkraćem vremenskom roku na naznačenu adresu. Ukoliko Vam je neki naš proizvod potreban odmah, pozovite nas.
Potrudićemo se da vam dostavimo željene artikle u najkraćem mogućem roku.

 

FAQ

1. Koja je razlika između akrilne i lateks boje za zidove?

– Akrilne boje su na bazi vode i pružaju dugotrajnu i otpornu završnicu, dok su lateks boje fleksibilnije i obično se koriste za unutrašnje zidove.

2. Koliko često bih trebao krečiti unutrašnje zidove?

– Preporučuje se krečenje unutrašnjih zidova najmanje jednom u tri godine, ali u prostorijama u kojima se često boravi, može biti potrebno češće krečenje.

3. Kako odabrati pravu nijansu boje za moj prostor?

– Izbor nijanse zavisi od vašeg ličnog ukusa, veličine prostorije i količine prirodne svetlosti. Svaka boja može uticati na raspoloženje i atmosferu prostorije, pa je važno razmisliti o željenom efektu pre nego što se odlučite.

4. Da li postoji boja za zidove koja je otporna na buđ?

– Da, postoje specifične boje koje su formulisane da budu otporne na buđ i vlagu. One su idealne za prostorije poput kupatila ili podruma gde je vlaga često prisutna.

5. Koje su prednosti korišćenja ekoloških boja za zidove?

– Ekološke boje su obično bez toksičnih isparenja i VOC-a (isparljivih organskih jedinjenja), što ih čini zdravijim izborom za vaš dom. Takođe, one su bolje za životnu sredinu jer ne sadrže štetne hemikalije koje mogu zagađivati vodu i zemlju.

Korpa